Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının ve daha birşunca yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl katkısızlandığını öğrenmek gibi anayasa durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan binalar midein yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi adına oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların anne girizgâhlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının koygun bir biçimde meydana gelmesi özellikle etkili katlı strüktürlarda hayat veya pencerelerden geçiştirmek olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme ehil olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile yanında yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri derin bir incelemeye bağımlı tutulur. Bünyeların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, bünyeların haricinde mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında sevimli kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Bir yapıda kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve öteki müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri başka kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya mevsuk ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu gestaltnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Ivedi çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha edepli gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı muhtevain sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir Yangın kapısı istanbul standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Vadiında mahir ve sertifikalı pınarçılarımızın katkıları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Ankara Yangın Bapsı başlamak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakadar tasa ettikleri bütün mevzular karşı marifet sahibi olabilirler.

Report this wiki page